Gelegenheidskaarten

Op zoek naar een origineel geboortekaartje, een mooie trouwuitnodiging, een feestelijke uitnodiging of een gepaste rouwkaart? Indrukmakers ontwerpt en print voor elke gelegenheid een geschikte uitnodiging op basis van uw wensen. In overleg met onze creatieve vormgevers kun je de stijl, kleur, formaat en papiersoort bepalen om tot een verrassend eindresultaat te komen!

Geboortekaartjes printen en ontwerpen
De geboorte van jouw baby is een gebeurtenis die je het liefst met iedereen wilt delen. In ieder geval wil je je familie en vrienden zo snel mogelijk het goede nieuws mededelen. Indrukmakers beschikt over een grote collectie geboorte- kaartjes waaruit je ongetwijfeld een leuk ontwerp kunt kiezen. Lukt dat niet, dan bestaat er de mogelijkheid om zelf met een idee te komen of een van onze ontwerpers voor jou een kaartje te laten ontwerpen.

Wij zorgen ervoor dat alles klaar staat voor het grote moment. Dus als de baby geboren is hebben wij voldoende aan een belletje of mailtje en wij printen de kaartjes nog dezelfde dag zodat ze snel verstuurd kunnen worden, al dan niet geleverd met bijpassende enveloppen.

Originele trouwkaart
Gaat u binnenkort trouwen? Dan mag een originele trouwkaart om uw gasten voor de bruiloft uit te nodigen natuurlijk niet ontbreken. Indrukmakers biedt u naast trouwkaarten natuurlijk ook de mogelijkheid om ander printwerk voor uw bruiloft te verzorgen zoals bedankkaartjes, cadeaukaartjes, menu- en tafelkaartjes en ceremonieboekjes.

Rouwkaart
Een rouwkaart is een schriftelijke kennisgeving die naar familie, vrienden, kennissen en eventuele zakelijke relaties van een overledene wordt gestuurd om hen van een overlijden op de hoogte te brengen. Vroeger hadden rouwkaarten vaak alleen een grijs of zwart kader maar tegenwoordig zien we steeds vaker gekleurde afbeeldingen terug op rouwkaarten.

Er is een enorme variëteit in rouwkaarten, qua papiersoort, formaat en kleurgebruik. Bij Indrukmakers helpen wij u graag een mooie keuze te maken. Bij het samenstellen van een rouwkaart kunt u ook een eigen foto aanleveren of kiezen uit een van de vele standaard afbeeldingen die wij in ons bestand hebben.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Indrukmakers.