Buitenreclame

Buiten indruk maken op uw (potentiële) klanten en opvallen? Ook dat kan Indrukmakers voor u verzorgen! Voor het realiseren van onder andere gevelreclame, raamdecoraties, autobestickering en speciale spandoeken voor buiten kunt u bij Indrukmakers terecht!

Autobestickering
Of het nu om één auto gaat, een heel wagenpark of een omvangrijke restyling, bij Indrukmakers bent u aan het juiste adres voor elke vorm van autoreclame. Een sterke autoreclame wordt gezien. Door onze jarenlange ervaring in ontwerpen, productie en montage van autoreclame kunnen wij uw huisstijl (en doelstelling) doorzetten op elke gewenste auto. Indrukmakers maakt gebruik van diverse materialen zoals plakletter en snijfolie. Uit dit weerbestendig zelfklevend vinyl worden letters of logo's gesneden en aangebracht op uw auto.

De gebruikte kleuren van de folies sluiten aan op uw bedrijfskleuren. Voor full color bedrukking maken we gebruik van zelf klevend wit vinyl wat wij na bedrukking voorzien van een lamineerlaag voor een nog betere bescherming. Bij dit materiaal is doorkijk niet mogelijk. Meshvinyl, voor raamtoepassing waarbij het wenselijk is om toch van binnen naar buiten te kunnen kijken.

Spandoeken en banners voor buiten
Een mooi, groot spandoek aan de gevel; daar maakt u indruk mee! Indrukmakers kan een opvallende uiting voor u ontwerpen en realiseren. Middels onze grootformaat printer kunnen wij grote en kleine doeken beprinten. We gebruiken voor spandoeken voor buiten diverse materialen. Een voorbeeld hiervan is een meshdoek. In dit doek zitten allemaal, van veraf niet zichtbare, kleine gaatjes waar de wind doorheen kan. Zo gaat het doek niet stuk.

Montage
Of het nu gaat om het monteren van een spandoek + frame, het aanbrengen van sfeerbeelden, raamdecoratie of complete inrichting van uw bedrijf, Indrukmakers verzorgt het allemaal. Onze montageafdeling is van alle markten thuis en samen met u bespreken we graag de diverse mogelijkheden. De vele facetten van montage mogelijkheden en toepassingen worden vooraf met u besproken. Indien gewenst kunnen wij samen de eventueel benodigde vergunningen aanvragen.

Wilt u meer weten over de stickers en belettering? Neem dan vrijblijvend contact op!